Дізнатись ціну

Новини

KONI чи BILSTEIN?

Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 
Image

На наш погляд, в світі амортизаторів існує тільки два по справжньому якісних бренди, які заробили свою репутацію багаторічною роботою на постійно високому рівні. Саме BILSTEIN є головним конкурентом KONI. Дуже часто люди стикаються зі складністю вибору, тому-що не знають в чому полягають відмінності. Ми вирішили написати цей пост, з метою допомогти Вам зробити правильний вибір.

Основне завдання амортизатора - гасити коливання пружини, тим самим тримаючи колеса на дорозі а машину на траєкторії. Але робота амортизатора може бути в двох напрямках - на стискання і на відбій. В цьому і полягає основна відмінність між цими двома брендами.

 

Амортизатори фірми BILSTEIN працюють на стиск, що робить автомобіль максимально стійким на дорозі а рульове управління гострим і інформативним. Інженери BILSTEIN принесли цей принцип роботи зі спортивних змагань, де швидкість проходження кола і кут атаки повороту є найвищим пріоритетом. У цього способу амортизації є і побічні ефекти ... це наші дороги масового використання. Амортизатор, що використовує методи роботи спортивної короткоходной підвіски, яка працює на стиск, просто не розуміють ям, лежачих поліцейських і інших нюансів, які ви ніколи не зустрінете на гоночній трасі. Саме тому, амортизатори BILSTEIN вибирають в тих випадках, коли автомобіль є розвагою на вихідний день, поїхати на трек, або поганяти по місту, отримати масу задоволення від керування автомобілем на найгостріших траєкторіях.

На відміну від BILSTEIN, амортизатори KONI працюють на відбій, саме ця величина регулюється в серіях Special-Active і Sport. Хоч у наших інженерів накопичився колосальний досвід майже у всіх спортивних дисциплінах, від Формули1 до Дакар, технології для дорожніх автомобілів розробляються з урахуванням особливостей щоденної експлуатації, надійності і довговічності, комфорту і безпеки.

Що б зрозуміти відмінність в принципах роботи на стиснення і відбій, досить згадати що відбувається з підвіскою автомобіля, що перетинає лежачий поліцейський. Наїжджаючи на перешкоду, колесо піднімається, а підвіска стискається. У цей момент, амортизатор що працює на стискання, не дає пружині стиснутись і ви відчуваєте потужний удар в кермо.

Амортизатор KONI в цей момент практично не бере участь і пружина вільно стискається. З'їжджаючи з перешкоди, колесо починає падати і амортизатор, що працює на відбій ловить кузов, що дозволяє плавно з'їхати з лежачого поліцейського. Таким чином KONI дозволяє проїхати лежачий поліцейський практично не відчувши цього.

Від себе скажу, що амортизатори фірми BILSTEIN дарують гарні відчуття від керування, але по наших дорогах, на довго це задоволення не зберегти. KONI, в свою чергу, пропонують вам спортивний родовід в утилітарному виконанні, що б ви раз і на завжди вирішили питання підвіски, і не поверталися до нього щороку.

© 2024 KONI UKRAINE. All Rights Reserved. Powered by Milad.K